Direct contact? Bel 073 - 44 00 300 of mail naar info@wdl.nl

30

dinsdag

maart 2021

Uw verhuurde onroerend goed financieren? Het kan via WDL Kredietfondsen

Geschreven door Bart van der Wielen

De financieringsspecialisten van WDL Kredietfondsen kijken met u naar de mogelijkheden om het wél te financieren. Wat zijn factoren hierbij?

  • De LTV ratio (de hoogte van de financiering uitgedrukt als percentage van de lening). Tot 80% LTV financieren is mogelijk, zeker bij een goede kasstroom.
  • De huurcontracten die de kasstroom moeten creëren voor het voldoen van rente- en aflossingsverplichtingen. Hieronder vallen ook de kwaliteit en de spreiding van de huurders.
  • De locatie, alternatieve aanwendbaarheid en courantheid van het pand.
  • Overige zaken rondom uzelf als geldnemer die invloed hebben op de financierbaarheid.

Het resultaat van deze analyse wordt gepresenteerd in een rapport waarmee de aangesloten beleggers bij WDL Kredietfondsen zich een beeld kunnen vormen van de aangeboden lening. Zij kunnen hier dan indien gewenst op intekenen. WDL Kredietfondsen creëert vervolgens de informatie die nodig is voor een mondelinge overeenkomst, eventueel gesprekken met de belegger, de juridische documentatie en incasseert namens de belegger de maandelijkse rente en aflossing.

Financieringscheck

Heeft u onze financieringscheck al ingevuld? Hiermee toetst WDL Kredietfondsen vrijblijvend de haalbaarheid van uw aanvraag. Indien gewenst begeleiden wij u bij het aanvraagproces van uw financiering.