Direct contact? Bel 073 - 44 00 300 of mail naar info@wdl.nl

14

donderdag

september 2023

Even voorstellen: Bart van der Wielen

Geschreven door Bart van der Wielen

Functie: CEO

Bart van der Wielen: “Mijn rol binnen WDL? Ondernemer zijn! Kansen zien! Met klanten praten! Het creëren van leuke deals waar iedereen blij van wordt is hier natuurlijk een belangrijk onderdeel in. En ik ben continu aan het bouwen. Onder meer aan ons team en aan klantgerichte werkprocessen. Mijn rol is overigens wel aan het bewegen. Voorheen was ik vooral meewerkend voorman. Nu komen er steeds meer elementen bij van een bestuurder en aandeelhouder. Een interessante en leuke ontwikkeling!

Ik ben continu aan het bouwen

Die verandering past ook bij de groei en ontwikkeling die WDL Kredietfondsen meemaakt. We hebben WDL 2,5 jaar geleden opgericht vanuit de overtuiging: beleggers en ondernemers samenbrengen, zodat ondernemers die investeringen kunnen doen die hun bedrijf verder brengen.

Betrokken bij life-changing events

Voor MKB-ondernemers is het vaak lastig om toegang tot kapitaal te krijgen. Zij komen bij ons omdat ze bij de bank niet terecht kunnen. De gesprekken die ik met hen voer zijn persoonlijk en ik ben echt betrokken bij zakelijke life-changing events.

Als het ons dan lukt om op een gestructureerde en goede manier hun financiering wél mogelijk te maken, dan haal ik daar wel veel voldoening uit.

Aan de kant van beleggers voegen we als specialistische fondsmanager ook veel waarde toe. We maken Private Debt toegankelijk voor hen. Mijn kernprincipes daarbij: geen gedoe en een mooi en stabiel rendement.”

“Daar ga ik best ver in”

Bart vervolgt: “De wereld van zakelijk financieren is enorm dynamisch. Ik vind de combinatie van diepgaande analytische issues en het menselijke aspect fantastisch. Wat het extra leuk maakt is dat ik een leuk team en leuke klanten heb. Daar hecht ik veel waarde aan en daar ga ik ook wel ver in. Als ik bijvoorbeeld een klant heb waar veel negatieve energie uit vloeit, dan heb ik liever dat hij naar de concullega gaat. Fijne en positieve werkdagen dragen tenslotte ook bij aan ontwikkeling, vooruitgang en zaken voor elkaar krijgen.”

Als je niet aan het werk bent dan…?

“Ik woon sinds vorig jaar weer in het buitengebied van Veghel, waar ik me erg thuis voel. Ik heb een latrelatie met mijn superlieve vriendin Jolanda. Heerlijk om de liefde weer te kunnen voelen!

 

Meestal kook ik. Niet fancy, maar wel lekker."

Ik heb drie leuke kids van 21, 23 en 25 jaar oud. Elke twee weken komen we bij elkaar om samen te eten, gewoon bij mij thuis. Meestal kook ik. Niet fancy, maar wel lekker. Mijn vader van 84 jaar komt dan ook. Dat familiecontact vind ik altijd supergezellig.

Mijn grootste hobby is fietsen. In de zomer vooral met de racefiets, in de winter vooral met de mountainbike. Dit houdt me niet alleen lichamelijk fit, maar mijn hoofd heeft dat ook nodig. Even afschakelen en genieten van de mooie natuur!”

Even sparren kan altijd!

Je kunt mij bellen over alle issues rondom zakelijk financieren 06 38 90 43 36.

Of mail Bart
Bart van der Wielen