Direct contact? Bel 073 - 44 00 300 of mail naar info@wdl.nl

14

donderdag

september 2023

Even voorstellen: Maartje van Kollenburg

Geschreven door Maartje van Kollenburg

Functie: Commercieel binnendienst
In dienst sinds: maart 2022

Maartje van Kollenburg: “Binnen WDL Kredietfondsen vervul ik een ondersteunende rol. Samen met John stel ik de aktes op, waaronder geldleningsovereenkomsten, pandaktes en borgtochten. Na het zetten van de handtekeningen komen de dossiers bij mij terecht. Ik verzamel alle ontbrekende gegevens en zorg dat de systemen worden gevuld.

Ik voer WWFT-checks uit en doe de screening voor de KYC. Vanaf de handtekening bewaak ik mede het proces naar de notaris, zodat alles probleemloos door kan gaan. Mochten zich toch problemen voordoen dan schakel ik met de desbetreffende adviseur, notaris, geldgever of geldnemer en zoeken we samen naar een oplossing.

We proberen het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken door duidelijk te communiceren wat we nodig hebben. We ontzorgen onze klanten daarbij zoveel mogelijk.

Geen dag is hetzelfde, behalve de lunchwandeling

Naast het opstellen van aktes en complementeren van dossiers verzorg ik de nieuwsbrieven, aanpassingen op de website en posts op LinkedIn. Ook help ik mee met het organiseren van evenementen, webinars en zakelijke bijeenkomsten. Mijn werk is heel divers. Eigenlijk is geen één dag hetzelfde. Behalve dan de lunchwandeling. Ik probeer mijn collega’s aan te sporen om elke dag mee te wandelen. Even een frisse neus halen vind ik erg belangrijk.

"Zo gaan we ook met onze klanten om. Open en eerlijk, geen gedoe"

Eat, sleep, padel, repeat

Als ik niet aan het werk ben dan ben ik aan het padellen. Vraag het maar aan mijn collega’s, haha. De spreuk: Eat, sleep, padel, repeat is zeker op mij van toepassing. Sinds 2 jaar ben ik minimaal 4 keer per week op de padelbaan te vinden, terwijl ik hiervoor eigenlijk helemaal geen sporter was. Ik ging sporten om gezond te blijven en nu heb ik iets gevonden wat ik echt leuk vind. Buiten het padellen om worden er ook veel feestjes georganiseerd waar ik graag aan deelneem. Dit jaar ga ik zelfs voor de 3e keer op padelvakantie naar Mallorca.

Eat, sleep, padel, repeatAls ik niet aan het werk ben dan ben ik aan het padellen. Vraag het maar aan mijn collega’s, haha. De spreuk: Eat, sleep, padel, repeat is zeker op mij van toepassing. Sinds 2 jaar ben ik minimaal 4 keer per week op de padelbaan te vinden, terwijl ik hiervoor eigenlijk helemaal geen sporter was. Ik ging sporten om gezond te blijven en nu heb ik iets gevonden wat ik echt leuk vind. Buiten het padellen om worden er ook veel feestjes georganiseerd waar ik graag aan deelneem. Dit jaar ga ik zelfs voor de 3e keer op padelvakantie naar Mallorca.

Heb je een vraag over de status van jouw dossier? ‍Maartje staat voor je klaar! Bel 073 44 00 300 of stuur een e-mail.