Direct contact? Bel 073 - 44 00 300 of mail naar info@wdl.nl

19

maandag

juni 2023

Uitnodiging event: Investeren in duurzame energie en/ of leningen?

Investeren in duurzame energie en/ of leningen? Covolt en WDL Kredietfondsen nodigen u uit voor dit leuke event op woensdag 12 juli 2023 om 15.00 uur.

‍Wie is Covolt?

Covolt B.V. is dé expert in beheer en optimalisatie van duurzame energie-installaties voor de zakelijke markt. Het doel is om PV-installaties optimaal te laten renderen. Zowel technisch als financieel. De organisatie verzorgt onder andere 24/7 monitoring, inspecties en onderhoud voor het in goede staat houden van PV-installaties. Maar ook slimme software die PV-installaties bij negatieve energieprijzen uitschakelt en batterijen proactief aanstuurt op verschillende markten zoals Intraday en Tennet diensten. Hiermee halen klanten optimaal financieel rendement uit opgewekte energie. Neem een kijkje op Covolt.eu voor meer informatie.

Over WDL Kredietfondsen

Beleggen in zakelijke leningen levert 6% tot 7% rendement per jaar op. WDL Kredietfondsen B.V. is dé specialist in zakelijk financieren. Het gedreven team met financieringsspecialisten bedient ambitieuze MKB-bedrijven en vastgoedbeleggers in het hele land. WDL Kredietfondsen verandert het financieringslandschap door beleggers via een leningenfonds, of direct, te koppelen aan geldnemers.

Locatie

Covolt, Kempkens 3000 – Veghel. Het duurzaamste gebouw van Nederland!‍

Wanneer

Het event vindt plaats op woensdag 12 juli om 15.00 uur.‍

Programma

15.00 uur: Inloop
15.30 uur: Presentatie Covolt: Optimaal rendement halen uit duurzame energie- installaties
16.15 uur: Pauze
16.30 uur: Presentatie WDL Kredietfondsen: Beleggen in zakelijke leningen
17.00 uur: Borrel
18.00 uur: Einde

Aanmelden

Aanmelden voor voor dit evenement is niet meer mogelijk