Direct contact? Bel 073 - 44 00 300 of mail naar info@wdl.nl

Heel simpel! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel op 073- 440 0300. Wij spreken uw financieringsverzoek met u door en schatten de kans van slagen in. Via e-mail kunt u aanvullende gegevens zoals uw jaarcijfers met ons delen.

Indien wij verwachten uw verzoek te kunnen plaatsen bij één van onze beleggers of in het WDL 1e Hypotheek Fonds brengen wij binnen 1 werkdag kosteloos een indicatief voorstel uit met daarin opgenomen de verwachte tarieven, voorwaarden en kosten.

Na acceptatie van dit voorstel streven wij ernaar binnen twee weken zekerheid van financiering voor u te verkrijgen, waarna wij de leningdocumentatie voor u opmaken.

Indien u binnen twee weken, na de definitieve analyse, geen commitment heeft verkregen, bent u nergens aan gehouden en worden er geen kosten in rekening gebracht.

Doe onze financieringscheck via de Homepage. Wij zijn er onder meer voor:

  • MKB ondernemingen die minimaal twee jaar bestaan en financiering wensen voor bijvoorbeeld een bedrijfsovername, werkkapitaal, herfinanciering, investeringen. De hoogte van de financiering kan variëren van €100.000 tot €5.000.000.
  • Ondernemers die een bedrijfspand voor eigen gebruik willen kopen of (ver)bouwen.
  • Aankoop van landbouwgrond voor eigen gebruik of verhuur of herfinanciering van landbouwgrond.
  • Projectontwikkeling.

Wij beoordelen uw verzoek op basis van onze inschatting of u in staat bent de financieringslasten te betalen. Dat doen wij door een persoonlijke beoordeling van u als ondernemer, de bedrijfs- en marktverwachtingen en een financiële analyse m.n. gericht op toekomstige kasstromen.

Via onze Direct Lending propositie bieden wij toegang tot een groot netwerk aan beleggers die geïnteresseerd zijn in het verstrekken van financieringen aan het MKB of aan vastgoedbeleggers. Dit betreft o.a. (ex) ondernemers, vermogende particulieren, family funds en ondernemingen. Het WDL 1e Hypotheek Fonds wordt in aanvulling hierop gevuld met kapitaal van o.a. institutionele beleggers.

De rente varieert tussen de 6,5% en 8,5% per jaar, afhankelijk van het risicoprofiel van uw onderneming en de kwaliteit van de beschikbare zekerheden. Op basis van een intakegesprek en een Quick Scan van uw onderneming brengen wij u geheel vrijblijvend en kosteloos binnen 1 werkdag een indicatief voorstel uit met daarin opgenomen de verwachte tarieven, voorwaarden en kosten.

Wij financieren geen consumenten. De financiering dient een zakelijk karakter te kennen. Hieronder wordt verstaan een financiering aan een:

  • (Nederlandse) rechtspersoon met een inschrijving bij de kamer van koophandel.
  • (Nederlandse) eenmanszaak of V.O.F. met een inschrijving bij de kamer van koophandel.
  • Box III beleggingsvastgoed in privé van een professionele belegger.
Neem gerust persoonlijk contact op

Geen antwoord op je vraag gevonden?

Bel Bart van der Wielen op 06 38 90 43 36.

Of mail Bart
Bart van der Wielen