Direct contact? Bel 073 - 44 00 300 of mail naar info@wdl.nl

4

donderdag

mei 2023

WDL Kredietfondsen werkt samen met GoCredible

Per 1 april werkt WDL Kredietfondsen samen met GoCredible.

GoCredible

GoCredible levert innovatieve, schaalbare en flexibele online identificatie- en betaalservices. Om extra comfort en zekerheid te bieden maakt WDL gebruik van de dienstverlening en derdengeldenrekening van de organisatie.

Depotgelden veilig stellen

WDL maakt vaak gebruik van een tijdelijk depot, soms een bouwdepot en een andere keer een rentedepot. Om klanten zekerheid te bieden wil WDL dit professioneel geregeld hebben. Daarom zet WDL net een stapje extra: wij werken samen met GoCredible, een PSD2 vergunde partij. Op deze wijze kunnen wij depotgelden veilig stellen via een derdengeldenrekening.

John Aartsen, COO van WDL: ‘Via LinkedIn kwamen we samen in contact. We zagen dat zij samenwerkten met gelijksoortige partijen en hebben toen contact gezocht met Teun. Binnen no-time hadden we een klik. Teun begreep door zijn ervaring meteen wat WDL nodig had.’

Escrow structuur

GoCredible is specialist in de branche van non-bancaire financiering en stond meteen klaar om met WDL samen te werken. Samen hebben wij een escrow structuur ontwikkeld waarmee WDL echte functiescheiding realiseert. Beleggers en projecteigenaren die via WDL werken, kunnen deze professionele escrow vanaf nu gebruiken.

Teun Lammers, CEO van GoCredible, ‘Het is fantastisch om te horen dat onze specifieke branche kennis wordt opgemerkt en gewaardeerd. Dit heeft bij WDL ook geholpen met de prettige samenwerking en snelle opstart’.  ‍